STUDIO ZA NEGU I OBLIKOVANJE KOSE
Friozerski salon Studio ELITE - pocetna strana

afro kikice

nadogradnja kose
  afro kikice
svecane frizure
 
frizerske usluge
decije frizure  
kontakt

Ovog puta mislili smo na devojke koje pomno prate modu.

Pogledajte naš najnoviji izbor kikica i budite uvek korak ispred drugih. Posebno izdvajamo timski rad devojaka koje za neverovatna 4 sata ispletu i najduže afro kikice i to je upravo ono što nas mnogo razlikuje od svih ostalih salona. Radi se sa veštačkom kosom, ciljno namenjenoj za izradu afro kikica a u svakom momentu u salonu posedujemo sve postojece boje. Sa našim umećem i vašim idejama možemo beskonačno da se igramo i ostvarimo najlepšu kreaciju za vašu kosu!

Budite lepi, igrajte se sa kosom,  sudeci po izgledu holivudskih zvezda I top modela pletenice su pun pogodak i ove sezone, venac pletenica, pufnasta pletenica, rajf pletenica. Pramenovi, i običnu frizuru mozete učiniti ekstravagantnom tako sto cete je prošarati različitim pramenovima.

Novina ovog proleća je nova tehnika izrade afro kikica I mogućnost porudžbine za sve kolege koji se bave izradom afro kikica, kupovine kose kod nas za izradu istih, po najpovoljnijim cenama u gradu. Mogućnost porudžbine telefonom i dostava poštom kao i dostava paouzecem.

 
 
partneri

Frizerski salon Studio Elite: nadogradnja kose - afro kikice - svečane frizure - frizerske usluge - dečije frizure - Nova Pazova Beograd

Design by Sajt-dizajn grupa 2008.©