STUDIO ZA NEGU I OBLIKOVANJE KOSE
Studio ELITE - pocetna strana

frizerske usluge

nadogradnja kose
afro kikice
svecane frizure
frizerske usluge
decije frizure
kontakt

Snaga je u kosi, dobro došli ! ! !

Frizerski studio Elite je obeležio više od 1o godina rada na našim prostorima I to je pravi dokaz da se trud , ljubav i umeće u ovom poslu isplati I ceni, pa je samim tim studio Elite postao prepoznatljiv brend za oblikovanje muške I ženske frizure, a naročito za nadogradnju kose i afro kikice.

Ovaj salon pruža sve vrste frizerskih usluga: šišanje, feniranje, kolorizacija, dekolorizacija, tretman dubinskog pranja kose, pundje, mini-val, kreiranje svečanih frizura, farbanje specijalnim Revlonovim bojama, bez amonijaka (loung color cxcela i Revlonissima), koje na poseban način ističu sjaj kose, kao i trajno ispravljanje lokni specijalnim Revlonovim preparatom (liss ioni tretman).

Oštećena kosa uspešno se tretira preparatima Revlon professional.

U salonu možete dobiti sugestije za novi izgled i frizuru u skladu sa najnovijim trendovima.

Kolorizacija:

Bogatim, blistavim čokoladnim nijansama dodajte svojoj kosi tajanstvenu notu. Ove sezone kosu osvežite svetlijim pramenovima, na vama je da odlučite koja ce njihova nijansa biti, posvetlite boju kose i pronađite pravu nijansu za svaku priliku. Ako vam se dopada prefinjen izgled opredelite se za novi izgled šišaka, necete se pokajati.
U jednom trenutku zelite dugu kosu, u drugom kratku, plavu pa smedju… neodlučni ste i potrebna vam je pomoc… stručni saradnici našeg salona ce naći svakako pravo rešenje za vas.

Takođe u izboru farbe možete izabrati i Selektiva professional koju posebno preporučujemo!

Da bi bili bliži Vama daćemo vam praktične savete vezane za zdrav način zivota, a samim tim dobijate i lepšu i zdraviju kosu, Mi smo ih svrstali u dve grupe:

1.Prijatelji Vaše kose su orasi, soja, multivitaminski dodaci, protein, riba, živinsko meso, gvožđe, crveno meso, vitamin C, posebno vitamin B i naravno Studio Elite.
2.Neprijatelji Vaše kose su: pušenje, alkohol, nepravilno peglanje, nestručno blansiranje, prečesto feniranje, hlor iz bazena, stresne situacije, UV zraci, morska so.
Ukoliko želite da promenite stajling pažljivo proučite naše predloge. Bilo da želite glamuroznu, otkačenu ili elegantnu frizuru, mi imamo rešenje za Vas i vaše ideje.

Manifestacije:

Bili smo učesnici više sajamskih manifestacija što nam je donelo dosta vrednih nagrada i priznanja, kao što su osvojeno prvo mesto za najbolju svečanu frizuru, osvojeno prvo mesto za najbolju prezentaciju salona, osvojeno prvo mesto za najbolji marketing čitavog sajma. Jedna od nama najdrazih manifestacija na kojima smo učestovali jeste Izbor za model look sa Vesnom Jugović, gde smo direktno mi radili na izradi svečane frizure i same pobednice.

Dobavljači smo  Davines, Revlon, Selektiv preparata.

 

Preporuke:

  • Nasa devojka je postala zastitno lice sajta muzeja africke umetnosti sa sloganom “dobar frizer ovde” - SLIKE
  • Učesnici smo Pazovačkog kulturnog leta 2010. - SLIKE
  • Učesnici s ajma frizera i kozmetičara Beograd – oktobar 2010. Imali smo veoma zapažen nastup na sajmu sa sopstvenim štandom gde smo se naročito istakli prezentacijom izrade afro kikica i nadogradnje kose. - SLIKE
  • Selektiv akademija je organizovala stručnu edukaciju u Monte Kantinju – Italija, gde se nalazi njihov poslovni centar sa naglaskom na negu, oblikovanje i kolorizaciju kose gde smo bili prisutni na usavrsavanju. - SLIKE

 

 
partneri

Frizerski salon Studio Elite: nadogradnja kose - afro kikice - svečane frizure - frizerske usluge - dečije frizure - Nova Pazova Beograd

Design by Sajt-dizajn grupa 2008.©