STUDIO ZA NEGU I OBLIKOVANJE KOSE
Frizerski salon Studio Elite - pocetna strana

nadogradnja kose

nadogradnja kose
Nadogradnja kose
svecane frizure
 
frizerske usluge
decije frizure  
kontakt

Akcija, nadogradnja kose od 5ooo do 8ooo dinara sa vašom donetom kosom, tehnikom čvorovanja, jedinom metodom koja ne šteti vašu kosu.
Mogucnost izrade nadogradnje prirodnom kosom iz repa koja je u prirodnoj boji kose koja nije nikada farbana a ni hemijski tretirana. Nadogradnja klipsama već od 100e.

Ako ste mislili da vam kosa ne može porasti preko noći, prevarili ste se, jer tim stručnjaka edukavanih za tu oblast, za neverovatnih 1h I 3o min. produži Vašu kosu i samim tim napravi čaroliju za Vaš izgled. Kombinovana nadogradnja metodom klipsi I alkica nam omogućava skidanje i stavljanje kose po potrebi pa se mnoge devojke odluče za takav vid nadogradnje jer mogu same da je stavljaju I skidaju po želji.

Specijalno: mogućnost rada istog dana (po pozivu) u vrlo kratkom vremenskom periodu! Nadogradnja kose je moguća u svim željenim bojama i dužinama.

Šest tehnika rada:

  • silikon

  • keratin

  • mikrogranule

  • klipse

  • ušivanje

  • čvorovanje

Posebno izdvajamo sistem čvorovanja. Ovom metodom radimo nadogradnju kose apsolutno bez oštećenja vaše kose - vezivanjem elastičnim koncem, specijalno napravljenim za tu namenu. Velika prednost ove metode je što prilikom nadogradnje, nema nikakvih hemijskih preparata na vašoj kosi i samim tim ona može nesmetano da raste, što generalno i jeste poenta nadogardnje.
Zavodljiva i duga kosa je uvek u trendu. Neka vam svi zavide na njenoj lepoti i sjaju!

Frizerski salon Studio Elite Vam savetuje:

Ne zaboravite da muškarce na ženama najviše privlači duga kosa. Dakle Vi ne treba da čekate da poraste, dođite u Studio Elite i za kratko vreme bićete jedna od primećenih ili zadovoljnih žena sa dugom prelepom kosom. Neka vaša kosa bude savršena svakog dana, a uz nadogradnju će to biti lako, jer vam omogućava beskonačno kombinacija i nameštanja frizura.

 

Već Vam smeta vaša tanka, kratka i beživotna kosa? Uradite nešto lepo za sebe, budite različiti, uradite nadogradnju kose. Neka ona izgleda kao da je i prirodan nastavak vaše kose. Najlepši prirodni ukras žene je svakako kosa! Uz pomoc nadogradnje kose, istaknite sve svoje ostale atribute. Želite velike raskošne, zanosne lokne, ali vaša kosa je kratka i oštećena, uz nadogradnju kose je i to moguće. Iznenadite sve oko sebe, dozvolite sebi da Vaša kosa bude ono po čemu ćete biti prepoznatljivi, nadogradite je.

Dužina kose je jako bitna. Ne treba dodavati mnogo kose ako vec postojeća frizura to ne dozvoljava, najbitnije je da kompletna frizura ima lep oblik i da nadograđena kosa ima savršen sklad sa prirodnom.

Nadogradili bi kosu a plašite se kao je održavati??? Uz naše savete to ce biti lako... U našem salonu možete nabaviti ptreparate sa kojima ćete je održavati.

Nega i održavanje nadogradjene kose:

Prema nadograđenoj kosi treba da se ophodite kao i prema vašoj, samo što prilikom pranja kose, treba da vodite računa da je ne mrsite mnogo i ne prebacujete preko glave! Sa adekvatnim šamponom za taj tip kose i pakovanjem koje će omogućiti negu i lakše rasčešljavanje. Kosu uvek treba češljati od kraja pramena prema vrhu, jer će time biti sprečeno kidanje i cepanje vlasi a za to je najbolja četka od prirodne dlake ili česalj sa mekim zupcima. Nadograđena kosa omogućava moderno šišanje - takozvano stepenasto šišanje, moramo samo voditi računa da je pravilno oblikujemo, da bi naš kompletan trud imao pravi sjaj. I takvu kosu možemo uvijati i nameštati u najrazličitije frizure a postoji i kosa koja je već kovrdžava ili ima blage lokne. Na vama je da se odlučite šta je ono što volite i šta vam najbolje pristaje. Naša preporuka bi svakako bila nadogradnja ravne kose, pa onda njeno uvijanje, jer možete biti različiti i uvek drugačiji, zavisno od momenta kako želite da izgledate.

Korekcija nadograđene kose se radi od 4 do 6 meseci zavisno od brzine rasta Vaše kose a za sve dame kojima smo mi već radili nadogradnju imamo extra popust za korekciju.

Nadogradnja kose klipsama, talasasta i ravna po neverovatno povoljnim cenama. Da bi bili što bliži svoim klijentima, omogućili smo im poručivanje telefonom i dostavu na kućnu adresu, a plaćanje pouzećem. Pozovite i uverite se u velik izbor nijansi, boja i dužina od 5o, 6o I 7o cm.

 
partneri

Frizerski salon Studio Elite: nadogradnja kose - afro kikice - svečane frizure - frizerske usluge - dečije frizure - Nova Pazova Beograd

Design by Sajt-dizajn2008.©